marți, 17 mai 2011

Homosexualii sunt gay

Salut.

Cică azi, 17 mai, FFFFFFUUUU ziua internațională împotriva homofobiei.
[vedeți lede? am time element, prietenii știu de ce]

Son...

Astfel, acum bifăm o zi in calendar în care ar trebui să facem ce? Le dăm peste mânuță ălora de la Noua Dreaptă respectiv fanilor Steaua, U etc ? Le zicem că sunt răi că și-au bătut joc de Naomi?



Sau trebuie să mă duc și să îmbrățișez un homosexual/o lesbiană? Dacă e un băiat, tre să-l prin și de fund în timp ce-l îmbrățișez? Dacă e fată, doar dau mâna cu ea?

Tre să port curcubee? mănuși de baseball? [cine a prins referința asta, merită 1 internet point] {cine s-a prins de referința din nota de referință e și mai și}.

See what i did here?

Also, ziua se aplică și la faggots? sau doar la homosexuali? Adică, faggots îs jumate din români, poate mai mulți. Ziua asta se referă strict la preferința de găuri sau la atitudine? Aceași întrebare e pentru ăia ce poartă roz zi de zi.

Relativ, nu am nimic cu homosexualii, din partea mea, să-și practice iubirea în spațiul privat și nu voi avea nimic împotrivă. Pentru cei care în momentu ăsta gândesc "dar de ce doar în privat?" vă propun următorul exercițiu de imaginație:

Te plimbi pe stradă cu fiul tău de mână, și în fața voastră, doi bărbați își îndeasă limbiile unu în gura ăluilalt, încercând să-și numere dinții din gură, când fiul tău te întreabă:
-Mami/Tati, ce fac nenea ăia?
- [aștept variante de răspuns]

Fii-tu în 20 de ani după răspunsul tău greșit!

Ca să lămuresc:
Sunt tolerant, până la limita normalității, a bunului simț și respectului față de alte persoane.

Un comentariu:

  1. Vadim e extremist roman, Csibi Barna e extremist maghiar, si Naomi e extremist(a) gay. Cam asa sta treaba, ciudat e ca majoritatea sunt atat de discreti incat nici nu te poti gandi ca ar putea fi gay . Si mai ciudat e sa ai un prieten dupa care sa saliveze toate fetele dar el sa le ignore.
    PS: cred ca pe undeva mai lipseste un i

    RăspundețiȘtergere