sâmbătă, 7 mai 2011

Dragă vântule: FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Salut.

Ieri a fost prima zi din cadrul TME [Transilvania Music Event], unde m-am oferit voluntar la organizare [je fiind voluntar Studcard]în parcare la Polus Center. Începând cu joi, am muncit pe brânci la descărcare de camioane, montat și cărat bănci și ibițe. Ibițele sunt cortulețele alea mici care te protejează de ploaie când înfuleci mici și bei bere.

Watch Me Lean And Watch Me Rock
Super Man Dat Hoe


Totul bine și frumos, puțin de febră musculară pe vineri, dar nu mă plâng, dacă nu eram la Polus, probabil stăteam toată ziua degeaba și mă uitam la porn, mâncam, mă jucam Singularity, și dormeam; nu neapărat în ordinea asta.

Vineri urmează o trezire la 5 în care aveam ceva de rezolvat, urmată de un pui de somn până pe la 8, că la deh, la 8 juma aveam curs. Evident că mă trezește telefonul pe la 8 juma, cu o colegă care mă întreabă dacă am de gând să apar la curs. Reușesc să ajung cu juma de oră întârziere, dar nu pierd mare lucru, nu că am fi făcut mare lucru. Imediat după curs, fug să mănânc și înapoi la Polus. Unde de la 14 până seara la 20 juma am mai cărat și făcut poze, însă comparat cu joi, era floare la ureche.

JIZZ IN MY PANTS

Evident că vântul a zis că tre' să bată toată ziua, deși știam că e în arest, prezența la prima zi de concert fiind... nici nu găsesc un cuvânt pentru "cort de 1800 de persoane aproape gol". Însă eu mi-am zis că vineri sar cu coarda [Bungee Jumping] când am puțin timp liber. Până a venit seara, nu am prins ocazia, așa că am amânat totul pe sâmbătă sau duminică.

Îl vedeți pe Vântu? Io mă refer la celălalt.

Whatever, vineri a trecut, m-am simțit împlinit că am făcut și eu câteva poze făinuce și nu am stat degeaba. Mă trezesc azi, azi înseamnă sâmbătă pentru mine, vântu nervos din nou, și de data asta, se pare că și plouă, ceea ce înseamnă că nu pot să sar cu coarda, și s-ar anunța ploaie și pe mâine, woopty fucking doo. Sper ca mâine totuși să fie vreme bună, asta pentru zeii de la Iris [ pe care nu o să vă iert niciodată când de zilele Reghinene ați început cu "BUNĂ SEARAAAA CLUJ!!!"...like seriously bro?].



Una peste alta, azi nu știu dacă merg la Pitong, dar mâine la Iris neapărat, vreau să văd cât i-a mai crescut ficatul lui Minculescu.

3 comentarii: