vineri, 3 iunie 2011

Am hackuit gândul.info! Trolololol!

Salut.

Era un timp în care ziarul Gândul, varianta de print, nu online, era ziarul fain, destul de imparțial cu articole faine. Cineva în management a decis să nu mai facă print și să treacă doar pe online, probabil angajând doi "blogerași" care nu au făcut nici măcar un sfert de curs de basic journalism.

Mult articole făcute de pomană, și retardate rău, multe furate, traduse de pe alte site-uri și prea puțină presă de calitate. Momentan site-ul este unu cu design furat de pe huffington post și știri furate de prin alte locuri.

Click pe poză pentru zoom.

Precum vedeți în poza de deasupra puteți lejer vedea cum articolul este tradus cuvânt cu cuvânt de pe buisness insider. Până și jumătate de titlu e la fel. ["Scris" de Alexandra Pele]

Asta era acum o lună, azi am văzut un articol care mi-a omorât ultimul neuron dansând prin cerebelul meu.

Acest articol care prezintă defapt un alt articol de la MSNBC ne spune cum un cont de tweeter poate fi spart [spart cum? cu ciocanul ?], făcând referire la hack.

În ce constă acest "hack":
1. A face un print screen
2. A photoshopa un print screen
3. ???
4. Profit

Ce ne spune gândul.info despre respectivul "hack": OMFG WE ALL DIE, NE SPARG ĂȘTIA PAROLELE DE TWEETER FACEBOOK ȘI HIV OMFGHAXXORZQQL2P

Also: poză la articol, click it, i dare you, astfel titlul va avea sens.

Un comentariu:

  1. mare minune e si fotosopu asta.sparge siteu cu pasarica si ciripeste balarii.

    RăspundețiȘtergere